Followers

Mutiara Kata

Rasulullah shallallahu 'alaihi wassalam bersabda yang bermaksud, "Apabila seorang wanita menjaga solat lima waktu, berpuasa sebulan (Ramadhan), menjaga kemaluannya dan taat kepada suaminya, maka ketika di akhirat dikatakan kepadanya, Masuklah engkau ke dalam syurga dari pintu mana saja yang engkau sukai." (HR Ahmad, Ibnu Hibban, Thabrani, Dishahihkan Al-Imam Al-Albani rahimahullahu dalam Shahih Al-Jami’ Ash-Shaghir, no. 660).

Saturday, February 26, 2011

MY SLEEPING ANGEL CONTEST

ni dia GA kedua aku ttng baby tdo..dulu pun aku join..lupe lak sape punyer..ni aku blogwalking pn aziyana punye blog..tgk2 ada nama kau..ditag lagi..so aku join la yer..mana laa tahu rezeki sofiya..lagipun tgh ade free time ni sdgkan sofiya nak meraung atas katil tu..takde org main dgn dia..hehe ciannyer..


jom tgk siapa punye contest ni...pn hidayati ..tekan here nak tahu lebih lanjut



syarat2nya seperti di bawah :-

ada 7 syarat kesemuanya :-

1. Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia. www.likepeace.blogspot.com
2. WAJIB follow blog aku dan blog sekutu contest ini. Juga men'LIKE' Rombengan cikLuna (update: sila sertakan id Fb d entry).dah follow kesemuanya id Fb: ummu sofiya
3. Sila buat satu n3 yang bertajuk "My Sleeping Angel Contest" dan letak banner contest kat n3 dan di side bar blog korang serta link kan terus ke n3 ini. Jangan lupa copy paste sekali hadiah2 nya pada n3 anda itu. ingat tak payah copy gambar hadiah..kena jugak...hehehe..akan dibuat
4. Upload gambar kanak2 yang sedang tidur.., tak kiralah anak sendiri ke, adik, sepupu, anak jiran atau anak kawan pun boleh..., tapi kalau bukan anak sendiri pastikan anda mendapat kebenaran ibubapa kanak2 tersebut. Lagi kreatif cara dia tido lagi best. (sekiranya 2 atau lebih org anak, gunakan satu entry sj, 1 anak-1 gambar) - tgk kat bawah yer
5. Tarikh tutup: 14 Mac 2011 dan keputusan akan diketahui 7 hari selepas contest ditutup.
6. Tag 5 orang kengkawan anda dan pastikan mereka tahu.
7. Sila tinggalkan link peyertaan anda di ruangan komen.

kawan2 yang ditag ialah
1) mama fatin
2) ummu ukasyah
3) mama isya
4) mami hadeef
5) ibu ilyanie..

before tgk gambar sofiya tdo..tgk gmbar hadiah dulu...layan...

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.

2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.






okey gambar sofiya yang berjaya diundi dlm contest ni..
tadaaaaa..........


gambar sofiya masa 19/02/2011
letih balik dr IKEA

5 comments:

Hidayati said...

Alalalalaaa...kiutnye dia. Agaknye panat sangat dia ronda IKEA. Anyaway, thanks for joining. Beautiful angel you have there. Good luck

Hidayati said...

Oppsss, sila letak banner contest kat sidebar ye.

CaHaYa^KetEnaNGan said...

tq

nurul aziyana said...

alalal comelnyer budak bam2 ni tido..husna xpernah nk tido meniarap..huhuhu teringin benor nk amik pic die tido meniarap

CaHaYa^KetEnaNGan said...

yana: itu dia tdo sendiri..letak je dlm play gym..takde org layan..terus tdo meniarap...dia mmg payah nak tdo..tp bla tdo..payah nak bangun