Followers

Mutiara Kata

Rasulullah shallallahu 'alaihi wassalam bersabda yang bermaksud, "Apabila seorang wanita menjaga solat lima waktu, berpuasa sebulan (Ramadhan), menjaga kemaluannya dan taat kepada suaminya, maka ketika di akhirat dikatakan kepadanya, Masuklah engkau ke dalam syurga dari pintu mana saja yang engkau sukai." (HR Ahmad, Ibnu Hibban, Thabrani, Dishahihkan Al-Imam Al-Albani rahimahullahu dalam Shahih Al-Jami’ Ash-Shaghir, no. 660).

Friday, November 11, 2011

Contest Anakku Berfotogenik


Salam Penghulu Hari..Salam Jumaat

Alhamdulillah, masih ada kerajinan untuk masuk contest ni..actually di'tag' oleh ummi husna..tengok2 hari ni last la tarikhnya..so cepat2 godek2 fail ada tak gambar sofiya berfotogenik...lagipun sejak kebelakangan ni malas pulak nak ambil gambar dia...

okey, takleh coleteh banyak..jom terjah syarat2nya:-

1) kenalah follow blog ini.... InsyaALLAH, blog korang akan difollow balik.

2) Copy dan Paste tagline (gambar anak dara dan teruna) kat atas tu dan letaklah kat entry contest korang. jangan lupa linkkan sekali erkh.

3) Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga

4) korang mestilah tag kawan-kawan korang...lagi ramai lagilah meriah...sekurang-kurangnya dua orang.

nampaknya syarat dah tulis...
jom tengok aku dah follow ke tak syaratnya...okey syarat pertama dah follow dgn nick name: Cahaya Ketenangan
syarat kedua...lihat di bawah


syarat ketiga:-


Nama : Sofiya Yasmin binti Mohamad Syafiq Yasin bin Kamaruddin
Nama Ibu: Nurul Muthmainnah binti Mohd Noor
Nama Ayah: Mohamad Syafiq Yasin bin Kamaruddin
Umur: Setahun 2 Bulan
syarat ke-4
alamamak..tarikh dah pun tamat..tapi nak tag sape lagi yer...

mama qaseh & mama kakal 

2 comments:

aziyana said...

hehehe terima kasih ye nurul layan yana tag..amboi panjangnya nama sofiya..tp comelnye dgn headband tu

CaHaYa^KetEnaNGan said...

yana..mood tengah rajin...hehehe..tu la headband yang paling comel..nak beli banyak2 kan tak guna..itu la, br perasan ngan nama tokki sekali..hehehe